top of page

zo 29 okt

|

Doetinchem

Shrek

Shrek The Musical - Musical Producties Gaanderen

Shrek
Shrek

Tijd en Locatie

29 okt 2023, 14:30 – 14:35

Doetinchem, Hofstraat 159, 7001 JD Doetinchem, Nederland

Over dit evenement

Shrek The Musical brengt de geliefde personages Fiona, Ezel en natuurlijk Shrek uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt.

Het reusachtig groene wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras. Om het moeras weer terug te krijgen moet hij voor de valse heerser Lord Farquaad prinses Fiona uit een grote toren redden.

Musical Producties Gaanderen/Gelderland (MPG) is een musicalgroep met als hoofddoel het beoefenen van zang, drama en dans in de vorm van muziektheater.

Bijna jaarlijks staat MPG op de planken in het Amphion Theater met grote musicals, zoals Aida, Jesus Christ Superstar, Sweeney Todd en hun meeste recente productie Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Daarnaast worden er ook andere bijzondere locaties gekozen voor producties en optredens. Zo heeft MPG reeds tweemaal mogen optreden op het Simonsplein in Doetinchem en traden zij op in de Steengroeve te Winterswijk tijdens de voorstelling The Wall van Roger Waters.

Kaarten:

https://www.amphion.nl/theater/shrek-mpg/

Deel deze voorstelling!

bottom of page