top of page

zo 04 jun

|

Heiloo

Seussical de musical

Musicalvereniging de Hanswijckers speelt ‘Seussical de Musical’! Met de uitvoering van de Hanswijckers zal deze spetterende musical voor het allereerst te zien zijn in Noord-Holland. In op maat gemaakte kostuums brengen onze 27 jonge talenten tussen de 12 en 19 jaar alle wonderlijke karakters tot le

Seussical de musical
Seussical de musical

Tijd en Locatie

04 jun 2023, 14:00 – 14:05

Heiloo, Willibrordusweg 2, 1851 HB Heiloo, Nederland

Over dit evenement

Alles waar je aan denkt: het is mogelijk! In ‘Seussical de Musical’ neemt De Kat in de Hoed je mee op een bijzonder avontuur.Van de Jungle van Nool tot het kleinst van het kleinst en het grootst van het grootst.Wat hebben Horton de olifant, een minivolkje en een ei met elkaar te maken?Seussical is een groot feest en nodigt je uit om verder te denken: Hoe groot is de kracht van je fantasie? Hoe kom je op voor iemand die niet wordt begrepen? En….mogen we nog dromen als we groot zijn?Seussical is een kleurrijke musical die viert hoe mooi het juist is dat wij allemaal anders zijn. Kom kennismaken met alle wonderlijke karakters van dr. Seuss!Want iemand is iemand, maakt niet uit hoe klein.

‘Seussical de Musical’ is gebaseerd op de verhalen over o.a. Horton de Olifant, de Grinch en de Kat in de Hoed.Al die verhalen komen samen in deze vrolijke en fantasierijke musical. Een spetterende showmusical voor jong én oud!

Kaarten:

https://debeun.nl/productie/hanswijckers-seussical/

Deel deze voorstelling!

bottom of page