top of page

za 11 nov

|

Stadskanaal

Oliver

Een voorstelling die vol zit met meezingliedjes, zoals de titelsong Oliver! of Hee Kom Er Maar Bij, Waar Zou Liefde Zijn? en niet te vergeten: Pikken Wat Je Pakken Kan, Hoempapa en nog zoveel meer. Een voorstelling voor de hele familie. Regisseur Marion Maters-Roberti verrast met deze eigentijdse th

Oliver
Oliver

Tijd en Locatie

11 nov 2023, 19:00 – 19:05

Stadskanaal, Geert Teisplein 2, 9501 VL Stadskanaal, Nederland

Over dit evenement

Het zal je maar gebeuren: je moet je als jong kind staande houden in een arme en vreemde stad en je vindt een plekje bij een groep andere kinderen die door een oudere mentor zijn opgeleid tot zakkenrollers. Wat doe je dan? Oliver! is een klassiek verhaal over goed en slecht, arm en rijk, ellende en vriendschap, geweld, onderdrukking, maar ook liefde. Een troostrijke geschiedenis over het wrede lot en de vrije wil om iets van je leven te maken. Een eigenzinnige versie met veel humor en emoties.

Een voorstelling die vol zit met meezingliedjes, zoals de titelsong Oliver! of Hee Kom Er Maar BijWaar Zou Liefde Zijn? en niet te vergeten: Pikken Wat Je Pakken KanHoempapa en nog zoveel meer. Een voorstelling voor de hele familie. Regisseur Marion Maters-Roberti verrast met deze eigentijdse theaterbeleving van Oliver! Dat moet je zien! Hee, kom er maar bij! Bij ons!

Kaarten:

Muziektheater de Kanaalstreek › Theater Geert Teis

Deel deze voorstelling!

bottom of page