top of page

za 09 nov

|

Leiden

Charlie en de Chocoladefabriek

Musicalgezelschap Otis uit Leiden bestaat op donderdag 2 mei precies 35 jaar. Een mooi moment om onze nieuwe show aan te kondigen. Ga je mee naar het land van je verbeelding? Daar waar je meest magische dromen uitkomen en je uitzicht bestaat uit watervallen van chocolade, sneeuw van poedersuiker én

Charlie en de Chocoladefabriek
Charlie en de Chocoladefabriek

Tijd en Locatie

5 andere datums

09 nov 2024, 20:00 – 20:10

Leiden, Haagweg 6, 2311 AA Leiden, Nederland

Over dit evenement

Musicalgezelschap Otis uit Leiden bestaat op donderdag 2 mei precies 35 jaar. Een mooi moment om onze nieuwe show aan te kondigen. Ga je mee naar het land van je verbeelding? Daar waar je meest magische dromen uitkomen en je uitzicht bestaat uit watervallen van chocolade, sneeuw van poedersuiker én uiteraard… Oempa Loempa’s. Musicalgezelschap Otis speelt als eerste Nederlandse musicalgezelschap ‘Charlie en de Chocoladefabriek’, naar het beroemde verhaal van Roald Dahl.

De musical vertelt het verhaal van Charlie, die samen met zijn moeder en opa’s en oma’s in een klein vervallen huisje woont. Charlie is gek op chocolade en vooral die van chocolatier Willy Wonka. Als de chocolademaker een wedstrijd uitschrijft waarmee je een rondleiding krijgt door de fabriek, hoopt Charlie vurig op een van de vijf felbegeerde gouden tickets. Hoe zal het zijn in de fabriek? En waarom laat Wonka eigenlijk deze mensen toe tot zijn kamers vol uitvindingen en geheime recepten?

Musicalgezelschap Otis staat in november twee weekenden in Theater Ins Blau in Leiden, met verschillende casts. Kaarten kosten 24 euro.

Kaarten:

https://otismusical.nl/

Deel deze voorstelling!

bottom of page