top of page

vr 09 feb

|

IJmuiden

9 to 5

Nadat Musicalvereniging Unidos haar publiek met het bloedstollende Carrie op het puntje van zijn stoel kreeg, gaat de groep dit jaar weer de (werk)vloer op. Op 9 en 10 februari speelt Unidos 9 TO 5, de hilarische hitmusical vol met muziek van Dolly Parton.

9 to 5
9 to 5

Tijd en Locatie

09 feb 2024, 20:15 – 20:20

IJmuiden, Groeneweg 71, 1971 NS IJmuiden, Nederland

Over dit evenement

Nadat Musicalvereniging Unidos haar publiek met het bloedstollende Carrie op het puntje van zijn stoel kreeg, gaat de groep dit jaar weer de (werk)vloer op. Op 9 en 10 februari speelt Unidos 9 TO 5, de hilarische hitmusical vol met muziek van Dolly Parton. Diane Duinker, voorzitter: ‘Met 9 to 5 laat Unidos – na Carrie – zich weer van haar vrolijke kant zien. In deze komische musical komt de vereniging goed tot haar recht op het vlak van dans, zang en spel. We trakteren het publiek op een hilarisch avondje uit!’ Kaarten voor 9 TO 5 zijn nu te bestellen via de website van de Stadsschouwburg Velsen.

9 TO 5 is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1980. In het Amerika van eind jaren ’70 besluiten drie vrouwen wraak te nemen op hun seksistische, egocentristische en leugenachtige baas. Als ze hem per ongeluk ontvoeren hebben ze de kans om de rollen eens om te draaien. Zal het drietal erin slagen om dingen op kantoor voorgoed te veranderen?

Ook dit jaar wordt de productie geleid door Unidos’ vaste artistieke team: regisseur Martijn Egelmeer, muzikaal leider Bas Jongsma en choreograaf Sanne Ooms. Onder leiding van dit drietal won Unidos in 2021 de Amateur Musical Award voor ‘Beste Musical’ voor hun productie Thoroughly Modern Millie.

Kaarten voor 9 TO 5 zijn nu voor €26 te reserveren via Stadsschouwburg Velsen.

Kaarten:

https://stadsschouwburgvelsen.nl/programma/unidos-9-to-5

Deel deze voorstelling!

bottom of page