Snel mijn rijbewijs dankzij Rijschool Vandenwildenberg!

Nu de wet is aangepast en je al vanaf 16,5 jaar mag beginnen met rijlessen wilde ik dat ook zo snel mogelijk doen. Het leek mij heerlijk om op mijn achttiende gewoon vrij te zijn en te kunnen gaan en staan waar ik maar wil. Ik maakte dit kenbaar aan mijn ouders en die steunden mij hier volledig in. Maar het lastigste was: waar zou ik gaan autorijden?

Vragen aan de omgeving
Nu zat ik natuurlijk in de leeftijd waarop iedereen begon met autorijlessen. Ik hoorde van wat teamgenoten uit mijn voetbalteam dat Rijschool Vandenwildenberg een goede rijschool was. Er waren meerdere jongens daar in een keer geslaagd. Ik had mij dus samen met mijn moeder aangemeld.

Eerste rijles
Ik was vantevoren niet zo zenuwachtig over het rijden, maar ik werd al snel toch erg zenuwachtig. Ik bedoel, zo’n auto is best een groot ding en het is best eng om er in te rijden. Gelukkig stelde mijn instructeur mij vrijwel meteen gerust. De jongens uit mijn team hadden gelijk: het viel allemaal best wel mee! De instructeur legde alles rustig aan mij uit en vroeg ook af en toe of ik het nog wel allemaal volgde en snapte. Later als ik reed werd hij niet boos als ik iets verkeerd deed, maar legde hij heel rustig uit wat ik fout deed.

Mede dankzij de fijne omgang met mijn instructeur leerde ik binnen mum van tijd goed rijden. Ik kon dan ook al snel afrijden en haalde mijn rijbewijs in een keer! Ik kan iedereen autorijschool Vandenwildenberg aanraden als je op zoek bent naar een leuke, betrouwbare rijschool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *