Dankzij Rijschool Wildenberg snel mijn rijbewijs!

Momenteel ben ik veertig jaar en heb ik net mijn rijbewijs gehaald. Best uniek, want de meeste mensen halen hun rijbewijs veel eerder. Ik was altijd een beetje bang voor autorijden en hikte dus ook altijd op tegen mijn rijbewijs.

Op een gegeven moment besloot ik dat het gewoon genoeg was. Het is natuurlijk totaal niet praktisch om geen auto te kunnen rijden. Boodschappen doen was lastig, ik kon de kinderen niet naar een vriendje of de sportclub brengen en ik was gewoonweg niet erg mobiel. Samen met mijn man besloot ik dus naar een goede rijschool te zoeken. Iets dat nog best moeilijk is, want er is zo veel keuze! Via via hoorde ik dat rijschool Wildenberg een goede rijschool is. Ik hoorde dat zij erg betrouwbaar waren, vriendelijk en dat bijna iedereen in een keer slaagde.

Ik was erg zenuwachtig voor mijn eerste rijles, maar dat bleek uiteindelijk helemaal nergens voor nodig te zijn. Mijn rij-instructeur was enorm aardig en hielp mij goed op weg. Ik had al snel de ‘feeling’ van het rijden ondanks mijn angst. Ik kon al snel afrijden.

Het afrijden ging enorm goed, maar mijn instructeur had ook niet anders verwacht. Ik heb dus uiteindelijk -net als de meeste andere leerlingen- in slechts een keer geslaagd.

Ik ben erg blij dat ik met deze rijschool in zee ben gegaan. Rijschool Wildenberg is een erg professionele rijschool, en dit voor ook een scherpe prijs. Ik kan iedereen aanraden om bij deze rijschool te gaan lessen als je snel en veilig de weg op wil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *